Dobruja Media Group n PR

Трети национален детски конкурс

Мили деца!
Аз и екипът на Арт-Къща „Куклите” ви благодарим, че взехте участие в Третия национален детски конкурс за изработка на кукли ангели „Виж моя ангел”, реализиран под патронажа и с личното присъствие на Вицепрезидента на България Маргарита Попова!

Тази година до Къщата на куклите прелетяха 363 кукли, изработени от деца на възраст от 7 до 18 години. Всички кукли са прекрасни! От хубави – по-хубави! А и това, че сте им дали имена: Ангел на земното кълбо, Ангел на реките, на гората, на приятелството, на любовта, Ангел благовестител, Ангел на мира... ги превърна и в ангели с мисия. А те наистина имат имисия – като истинските ангели, които живеят в невидимия свят...

АНГЕЛИ С МИСИЯ

Вашите ангели, скъпи деца, тази година имаха мисията да дадат шанс на едно 7-годишно момче, Кирил Стоименов от София, което страда от тежка епилепсия - да се лекува в чужбина. Както знаете от регламента на конкурса, куклите, които остават извън класацията, Арт-Къща „Куклите” дарява за каузи, свързани с деца. Дарявали сме ваши ангелчета на фондация „Искам бебе”, Международния женски клуб в София, Лайънс клуб София Витоша и други организации.

Тази година проведохме благотворителен базар, посветен на малкия Кирчо. Събра се сумата от 4290 лв. Тези средства всъщност събрахте ВИЕ деца – вие, нашите малки големи ГЕРОИ! От ваше име ние ще дарим сумата на семейството на Кирчо и ще помолим силно ангелите да му помогнат да се излекува от тежката болест, от която страда вече 6 години.
Такива са децата – ангели – добри, щедри и милосърдни. Благодарим на ВСИЧКИ ДЕЦА, КОИТО ИЗПРАТИХА АНГЕЛЧЕТА за участие в конкурса!
Благодарим на Вицепрезидента Маргарита Попова, че подкрепя вече трета година инициативата ни, стимулираща децата да творят с ръце и сърце.

Благодарим на всички, които осигуриха наградите за конкурса:
Издателствата: „Дамян Яков”, „Жанет 45”, „Труд”, „Просвета”, „Фют”, „Захари Стоянов”, „Хермес”.
Медиите: Нова телевизия, БНТ, ТВТ, сата Пейка, Битиви радио, в. „Стандарт”, в. „Дума”, в. „Учителско дело”.
100 грама сладки – за красивите ангелски меденки
Крафт Якобс сушарт – за шоколадовите лакомства

Пожелаваме на всички здраве, уют и радост у дома, мир на планетата Земя!
Щастлива 2016 година!

Жени Костадинова
И екипът на „Куклите”: Светла Костадинова,Петя Ангелова, Първолета Първанова, Снежина Харбова
  • Site Comments | Коментари
  • Facebook Comments | Коментари
Item Reviewed: Виж моя ангел - награждаване и класации Rating: 5 Reviewed By: Dobruja Media Group n PR