Dobruja Media Group n PR

Тенис турнир Константин и Елена

14-тият тенис турнир за купата на курорта Св. св. Константин и Елена започва през уикенда

Тенис турнир Св. св. Константин и Елена


Тенис турнир

Курортът Св. св. Константин и Елена отново събира любителите на аматьорския тенис за 14-тото издание на турнира за купата на курортния комплекс. На 2 и 3 юли са състезанията във форматите двойки жени, сингъл и двойки мъже.

 Според броя на участниците при сингъл играта ще е в групи или елиминации, като са гарантирани два мача. При двойките мъже състезанието ще се проведе в 4 групи по 5 отбора, а при жените играта ще е в групи. Главен съдия на турнира е Кристин Грозданов. Тази година за участниците и най-добрите са осигурени атрактивни награди. Победителите ще спечелят уикенд за двама през септември на All Inclusive в най-новия 5-звезден Аквахаус Хотел & СПА в курорта. За финалистите Хотел Астор Гардън осигурява двудневен пакет с 1 нощувка през септември или октомври, с включен масаж с горещи камъни. 

Предметни награди са осигурени също от A1, Община Варна и La Petit Shop Primorski Center. За всички участници като комплимент е осигурено посещение на Водна зона в Аквахаус Термал & Бийч, а също и ваучери за отстъпка в Ресторант Monty. 14-тият тенис турнир „Св. св. Константин и Елена Къп“ 2022 се организира със съдействието на Тенис клуб „Супер спорт“ и Есен Спорт.

DobrichNews.com

  • Site Comments | Коментари
  • Facebook Comments | Коментари
Item Reviewed: Тенис турнир Константин и Елена Rating: 5 Reviewed By: Dobruja Media Group n PR