Dobruja Media Group n PR

Първа по рода си книга за ЦСКА на пазара от днес
От днес на пазара вече може да се закупи първата по рода си книга с цитати от легендите на ЦСКА. "100 цитата от най-великите играчи на ЦСКА" е изключително интересно издание, създадено за хилядите фенове на най-титулувания български футболен отбор. През годините ЦСКА е изградил име в европейския футбол благодарение най-вече на привържениците и играчите си. А отборът е бил в най-доброто си състояние, когато футболистите са били и фенове на тима. В тази книга ще можете да се насладите на събирани дълго време цитати на въпросните легенди на Клуба. От думите в тази книга става ясно, че за времето прекарано на стадион “Българска армия“, тези футболни богове са се чувствали като една неизменна част от легендарната трибуна - Сектор “Г”.
Книгата е отличен подарък и е на достъпна корична цена и може да бъде закупена от Фейсбук страницата на Издателство Лавици, а скоро и от по-големите книжарници в страната.
  • Site Comments | Коментари
  • Facebook Comments | Коментари
Item Reviewed: "100 цитата от най-великите играчи на ЦСКА" в книга за ЦСКА Rating: 5 Reviewed By: Dobruja Media Group n PR