Dobruja Media Group n PR

Албена представя новостите за лято 2016 на Международното туристическо изложение МIТТ в Москва


Ваканционно селище Албена участва за поредна година в 22-то издание на Международното туристическо изложение МIТТ в Москва. МIТТ е най-голямото руско изложение, предназначено за масова публика и професионалисти. То се провежда от 23 до 26 март 2016 г. в Централния изложбен комплекс „Экспоцентр“. За поредна година Албена, Приморско клуб и Бялата Лагуна отново са приготвили изненади за посетителите на туристическата борса. Освен това, гостите ще получат информация за новостите през сезон 2016, различните оферти и програми в хотелите. Сред акцентите в презентацията на Албена пред гостите на МIТТ е възможността за настаняване на руски групи в детския лагер „Бригантина”. Специално място е отделено и на уникалния Аквапарк „Аквамания" с модерните пързалки, с единственото по рода си в Европа „TORNADO", дълго 191 м, както и със 77-метровата бързоскоростна пързалка за отвесно спускане FreеFALL.
През лято 2016 програмата „All Inclusive Plus" в част от хотелите ще е с фокус върху тематичните кулинарни вечери, по-богата "DineAround" програма, вечерите на главния майстор-готвач, коктейлите на мениджъра, здравословните и детски кътове на бюфет масите, представянето на еко-продукти, собствено производство на „Албена", барбекю специалитети, вечери на селектирани напитки. Формулата акцентира върху нови, различни вкусове и естетика, както и оригинални спортни занимания в анимацията като „нордик уокинг", плажен голф, акваслеш, денс-аеробика. Специално внимание е отделено отново на здравословно детско меню на основата на еко продукти.
  • Site Comments | Коментари
  • Facebook Comments | Коментари
Item Reviewed: Албена на Международното туристическо изложение МIТТ в Москва Rating: 5 Reviewed By: Dobruja Media Group n PR