Dobruja Media Group n PR

Майката на Крисия с колекция грим на 16-тата Модна фиеста Албена


Известният италиански дизайнер Салваторе Куоколо облича амазонките и пристига с яхта.

Най-чаканото лайфстайл събитие на България, 16-тата Модна фиеста Албена, празнува тази година началото на младостта. 16 години, няма друго такова в България, което да се е задържало толкова дълго на върха на вълната! И то не в една стая, не в клуб, а с подкрепата на цял комплекс, какъвто е Албена. То и на друго място не може и да се проведе, защото никъде другаде няма такива възможности за реализация. До сега фиестата е откривана с Нептун, с черна перла, която е излизала от дълбините на морето, с вожда Винету и неговите братя, а тази година беше открита с Робинзон Крузо, който пристигна в това невероятно кътче земя и открива истинси оазис на Черноморието. В ролята на Робинзон се въплати Най-красивият мъж на България на десетилетието - Диан Христов, избран след допитване във Фейсбук, който беше облечен с банските костюми ACQUAMODA на известния италиански дизайнер Салваторе Куоколо. Самият Куоколо и красиви амазонки пристигнаха с яхта в Албена и направиха истински триумф на красотата и младостта, не случайно нали е 16-годишнина. Цялата хореография на шоуто е поверена на друг красавец - д-р Евгени Евтимов, който е собственик на агенция Ревю и всяка една пациентка би желала с удоволствие да се повери в ръцете му. Докторът прави хореографията вече 8 години за тежкарското събитие и винаги е номер 1! Нали тук всичко е с естествени декори – море, пясъци, плажове, нещо което го няма никъде другаде.

Останалите моряци са не по-малко известните Али Алиев, Мистър Менхънт и 7-ми по хубост в света, който е вече 10 години герой на Модната фиеста в Албена, Георги Асенов, един от най-често използваните лица в телевизионните реклами и гримьор на звезди от световна величина, Ангел Калинов, бил лице на Долче и Габана в Америка и други.

За моделките, думите там са малко, за да ги опишеш! Гергана Цветкова, телевизионна водеща и водеща на фиестата от последните години, Галена Стоичкова, една от най-титулуваните моделки в България от Мис България до Мисис България, красавицата от Варна Бояна Йорданова и Мисис България, която е едно от най-предпочитаното лице за много модни къщи, сексимволът на Варна Клаудия Караджова и др. Традиционно всеки ден бе запазен за различни шоута и активности, разказа продуцентката на събитието Мариана Аршева. Ще има състезание със слънцезащитните продукти на козметичния гигант Орифлейм, познай вкуса на сладоледа с Нестле Айс Крийм и много други. Миналата година Али Алиев, Джина Стоева и Ивена познаха всички вкусове на сладоледите на Нестле Айс крийм по време на състезанието, провело се в най-уникалния аквапарк на Балканския полуостров, този в Албена.

Тази година за първи път майката на Крисия, Ангелина Попова, показа колекция макиаж на Модната фиеста. В ролята на моделки влизат не само красивите манекенки на фиестата, а и нейните красиви дъщери, Марина, Тифани и Крисия, бяха гвоздея на дефилето. Освен че се занимава с грим, Ангелина е и преподавател по бойни изкуства в родния си град Разград. Независимо, че е толкова крехка и фина, тя има завиден юмрук и кроше, на което много силни мъжаги едва ли ще устоят. Много групи жени се обучават при тази силна и красива жена и искат да й подражават.

Модната фиеста стана запазена марка на Албена и превърна комплекса в лятна столица на модата.

До сега гости на фиестата са били два пъти губернаторът на щата Невада Боб Милър, откривателят на Шарън Стоун - Жан Люк Брюнел, известният италиански дизайнер Салваторе Куаколо, Денис Смирнов, собственикът и дизайнер на модна къща „Хадаса” и др.

Фиестата е предпочитано място от едни от най-известните музикални звезди на България като дует „Ритон”, Силвия Кацарова, Кристина Димитрова, Константин, Орлин Горанов, Теодора, победителката на Евровизия Йоанна, Васил Петров, Кичка Бодурова и др.

16-тото издание на най-голямото лайфстайл събитие отново завърши във вариете театъра на комплекс Албена, който също няма равен по разположение и красота. Модните къщи „Ивенти”, „Анджи”, „Теодор”, „Мери стил” и разбира се, Сватбен център София, трескаво готвеха колекциите си. Пламен Йорданов от най-голямата модна къща за сватбени облекла, обеща че както винаги, отново за десета поред година да дойде с 2 микробуса рокли. Последната колекция е запазена от миналата година за известния дизайнер Денис Смирнов и модна къща „Хадаса”.
Проследете тук
  • Site Comments | Коментари
  • Facebook Comments | Коментари
Item Reviewed: Най-чаканото лайфстайл събитие на България, 16-тата Модна фиеста Албена Rating: 5 Reviewed By: Dobruja Media Group n PR