Dobruja Media Group n PR

Над 100 участници ще се включат в лекоатлетическата обиколка

BeActive2021
 в курорта Св. св. Константин и Елена тази събота  25 септември от 10 часа.

Курортът Св. св. Константин и Елена кани всички, които притежават спортен дух и обичат да бягат за здраве на 4-тата лекоатлетическа обиколка на курорта. Стартовете са на 25 септември от 10 часа от Търговски център – Приморски. Състезанието е част от програмата на Европейската седмица на спорта във Варна #BeActive и е отворено за малки и големи. Дистанциите са от 600 до 2 400 метра, като за всяка са регламентирани и възрастови групи. През годините в лекоатлетическата обиколка на първия български морски курорт традиционно се включват деца, юноши и девойки от лекоатлетическите школи във Варна.

 

Повече информация за дистанциите вижте тук: facebook.com/events/937219190157503

 Тази година се очаква участниците да са над 100. За победителите в различните възрастови групи и дистанции са осигурени уикенд ваканции в Хотел Приморски, предметни награди и ваучери за посещения във водна и термална зона на Аквахаус Термал & Бийч, където най-добрите в състезанието могат да релаксират с термалната вода на курорта. Спортното събитие се организира със съдействието на Дирекция „Спорт“ на Община Варна, Спортен клуб „Супер спорт“ и курорта Св. Св. Константин и Елена чрез инициативата „Уелнес фонд“.  

Тази събота /25 септември 2021/ в курорта Св. св. Константин и Елена ще
се проведе 4-та лекоатлетическа обиколка като част от Европейската
седмица на спорта във Варна  #BeActive  Стартовете са от 10 часа от
Търговски център - Приморски.

 Актуализирана:

Завърши 4-тата лекоатлетическа обиколка

 DobrichNews.com

  • Site Comments | Коментари
  • Facebook Comments | Коментари
Item Reviewed: 4-та лекоатлетическа обиколка в курорта Св. св. Константин и Елена Rating: 5 Reviewed By: Dobruja Media Group n PR