Dobruja Media Group n PR

Както стана ясно днес, Министърът на Финансите Петър Чобанов и управителя на Българска Народна Банка отнеха правото(лиценза) на Цветан Василев да извършва Банкови дела под името Българска Корпоративна Банка, сиреч Държавата национализира официално.
За да успокой народа Министър Чобанов обясни че всички средства на КТБ ще бъдат пренасочени към Френската Селска банка(Креди Агрикол) и всички вложители да бъдат спокойно за средствата си. Трябва ли да се емитира нов външен дълг от 2 милиарда за да укротим обстановката в момента и нарастващия свръхдефицит. Министърът на Вътрешните работи обяви официално, че е задействано разследване, кой крив и кой прав. В отговор Цветан Василев обяви, че ще се върне в България и ще потърси чрез Прокуратурата кой и защо е замесил името му и това на банковата му институция в конфликта. Шефът на БНБ иска да ни убеди че 30 контрольори стигат за всички банки в България. При лиценз за банкова дейност който е 6 цифрена сума, би трябвало и да има за заплата поне на 1 одитиращ в конкретната банка и да се знае какво се случва с парите ни в тази банка. Също така, за да издадат лиценз за банково дейност се запорира една солидна сума точно в такъв случай на фал, е пак ли го играем на изненадани?
  • Site Comments | Коментари
  • Facebook Comments | Коментари
Item Reviewed: 205 милиона и кусур, изтеглени с 1 бележка от КТБ, само един ден преди запора от БНБ Rating: 5 Reviewed By: Dobruja Media Group n PR