Latest News

Ads

BestJobs.BG

сряда, 13 ноември 2019 г.

Годишни награди в туризма

Каварненският храм „Св. вмчк Георги“ с номиниция за четвъртите Годишни награди в туризма


В категорията „Изборът на българите” са включени осем обекта от област Добрич. Това са Дом-паметник „Йордан Йовков" – Добрич, Художествена галерия – Добрич, Двореца и Ботаническата градина в Балчик, Текето в с. Оброчище, Историческият музей и храм „Св. вмчк Георги“ в Каварна и нос Калиакра.
Храм „Св. вмчк Георги“ в Каварна спечели почетното трето място в класацията за вторите и третите Годишни награди на Министерството на туризма в категорията „Изборът на българите“, през 2017-а и 2018-а година. Храм „Св. вмчк Георги“ е единственият храм в България, класирал се сред първите десет.
Всеки може да гласува онлайн за един участник в рамките на една категория (отчита се едно гласуване от всеки IP адрес), като може да се подкрепи кандидат от всяка категория. Гласуването е до 6 декември на www.tourismawards.bg, сайтът е достъпен и през уебстраницата на Министерството на туризма.
#АтаДим
P.S.Ако желаете, може да подкрепете и гласувайте за каварненския храм „Св. вмчк Георги“ в Годишните награди в туризма 2019.
В категорията Изборът на българите изписвате в полето за търсене Каварна и ви излиза храм „Св. вмчк Георги“ – да подкрепим номинацията и гласуваме за храма – той пази вярата, разпространява и разпалва родолюбието – tourismawards.bg/cat/izbor-bulgari
Вярата е безгранична, чрез нея сме и чрез нея ще пребъдем! Дръзновено да гласуваме!
Dobruja Brand

Dobruja Brand is a Medias Group, read more in About Us.

Website: Dobruja Brand

  • Site Comments
  • Facebook Comments

0 коментара:

Публикуване на коментар

В коментара си можете да добавите снимка, като ползвате код: [img]адреса–на-вашата-снимка[/img]
и видео с код:
[video]адрес-на-вашето-видео[/video]

Item Reviewed: Годишни награди в туризма Rating: 5 Reviewed By: Dobruja Brand