Latest News

Ads

BestJobs.BG

сряда, 6 май 2020 г.

Картички за благословение

БЛАГОВЕСТИЕ по време на пандемия

Тази година дигитализацията даде своето отражение и върху вече традиционно издаваната лимитирана картичка с изображението на каварненската църква „Св. вмчк Георги“.
Неин автор е Христо Тренев от Trenev Art Studio. Христо е роден в София в семейство на художници. Завършил e Националното училище за изящни изкуства „Илия Петров“, а по-късно и Националната художествена академия в София. Той е художник на свободна практика и се занимава с карикатура, като работи основно с помощта на дигиталните технологии. Изображението на църквата „Св. вмчк Георги“ също е рисувано дигитално.
Дизайнер на самата картичка отново е нашата приятелка и съмишленичка Глория Ангелова. За пореден път тя даде своя принос за общото ни дело, за разпространяване на българщината и почитта към предците ни и към изконната ни духовност.
Отново приятели на храма подкрепиха тиражирането на хартиени копия на картичката, които се даряват за благословение на Гергьовден, който е и официалният празник на град Каварна. Картички за благословение ще бъдат раздавани и във всички храмове, в които се разпространява бюлетинът ни
„Вяра и Дело“.

#АтаДим #храмСвВмчкГеоргиКаварна #ВЯРАиДЕЛО
Dobruja Brand

Dobruja Brand is a Medias Group, read more in About Us.

Website: Dobruja Brand

  • Site Comments
  • Facebook Comments
Item Reviewed: Картички за благословение Rating: 5 Reviewed By: Dobruja Brand