Dobruja Media Group n PR

По повод Деня на народните будители, библиотеката те кани да се включиш в онлайн конкурса на тема: КОИ СА ТВОИТЕ БУДИТЕЛИ ДНЕС?

библиотеката

Изрази мнението си за това, има ли ги и днес будителите, те тук сред нас ли са? Кои са твоите носители на промяната, които с действията си запалват сърцата и раздвижват обществото в името на по-доброто бъдеще?
Харесай страницата на библиотеката facebook.com/libdobrich и    сподели своето мнение от 9.00 часа на 7 октомври 2021 г. до 9.00 часа на 27 октомври 2021 г. като кратък коментар под тази публикация,  а аудиторията ще го оцени с харесвания. Събралите най-много харесвания ще получат ваучери за книги на стойност :
I място – 50,00 лв.
II място – 30,00 лв.
III място – 20,00 лв.
Един участник може да спечели само една награда.
Конкурсът е без ограничения на възрастта.
За да се включи в конкурса, участникът трябва да изпълни УСЛОВИЯТА ЗА УЧАСТИЕ, посочени по-долу, публикувайки коментар от свое име:
1. Не се допуска участие от фалшиви профили.
2. Участници на възраст под 13 години, които нямат собствени профили във Фейсбук, могат да направят това от родителски профил, като под споделеното мнение запишат своите имена.
3.    В Конкурса не се допускат коментари, съдържащи нецензурни или обидни думи и изрази, с еротична и/или порнографска насоченост, със съдържание, което изпраща послания, които насаждат омраза срещу група или човек, което разпространява, популяризира или подбужда към дискриминация на расова, етническа, полова, религиозна, политическа, възрастова, национална основа, полова идентичност и физически и/или психически увреждания, насилие, нетърпимост, политическа агитация, както и негативни коментари насочени срещу Организатора.
4.    Организаторът на Конкурса си запазва правото да премахва всякакво съдържание, генерирано от участниците, което смята за неподходящо, неуместно и несъвместимо с конкурса.
5.    Организаторът на Конкурса си запазва правото да дисквалифицира без предупреждение и без да дължи каквото и да е уведомление участници, които нарушават Общите условия по какъвто и да било начин.
6.    Дисквалифицираните участници губят правото да получат награда от провеждания Конкурс.
7.    В първия ден, след приключване на Конкурса, се определят тримата победители сред участниците, които са събрали най-много харесвания и са изпълнили условията, посочени по-горе.
8.    Организаторът публикува имената на победителите в коментар под поста на Конкурса на 28 октомври 2021 г. и изпраща лично съобщение до всеки победител на профила, от който се е включил в Конкурса.
9. Датата, часът и мястото на награждаване на спечелилите конкурса ще бъдат съобщени на фейсбук страницата (facebook.com/libdobrich), и сайта на библиотеката  (libdobrich.bg).
Благодарим за спазването на тези правила и пожелаваме успех на всички!

DobrichNews.com

  • Site Comments | Коментари
  • Facebook Comments | Коментари
Item Reviewed: Конкурс с награди Rating: 5 Reviewed By: Dobruja Media Group n PR