Dobruja Media Group n PR

С новото управление на Община град Добрич в лицето на кмет Йордан Йорданов се виждат старите и нерешени проблеми от предходното управление от Детелина Николова. Кметът ни бяга за здраве, което е похвално и показва че има сили, докато всички ние бягаме за работа или по работа, за което са ни необходими инфраструктури, по възможност и поддържани. Усети се и волята на кмет Йордан Йорданов за промени в Общината. Постави се величествен паметник и събитието се отбеляза грандиозно, но за новите паметници се грижат от Общината, а за паметната плоча на невените жертви от изгорелият влак „Добрич-София“ единствено поставиха КОФА ЗА БОКЛУК.
Снимка: Dobruja.com
По чие предписания, е поставена кофа пред мемориалната плоча?
Къде хората съпричастни към трагедията биха могли да поставят цветя според вас?
Етично и морално ли е да поставим кофи пред всеки паметник в такъв случай?
Никой не иска невъзможното от Вас!

При управлението на Детелина Николова проблемът с подлеза на Централна Железопътна гара в Добрич, не се реши.
Колко извънредни общински заседания и средства са нужни за да се помете и обезопаси едно стълбище пред ЖП гарата? Да не забравим и факта че хората в Добрич, защитиха с протести запазването на ЖП гарата и изобщо град Добрич да е на пътническата железопътната картата на България. Ясно е че Общината трябва да се погрижи за общественият интерес и да покаже добрата си воля. В противен случай говорим за явно незачитане на отговорностите поети от местната общинска администрация. Не сме в средновековието и след като изпълняваме нашата част от договорката да ни управлявате, като си плащаме местните данъци и такси, редно е и администрацията да поеме отговорността си към обществото. Издадената заповед за глоба на стопаните не-чипирали кучетата си, което е редно и необходимо, но проблемът с бездомните кучета е нищожен в сравнение с развъдника на плъхове в подлеза на ЖП гарата например. Куче може да ухапе един, двама и е неприемливо е ясно. Но плъзне ли зараза в населено място, за което от години се знае за опасността, тогава ли ще се вземат мерки кмет Йорданов?
Photos credit: Dobruja.com 7 March 2017 Dobrich,BULGARIA
Предизвикваме Ви да минавате и по други улици и градинки в град Добрич, поне за разнообразие и ще видите самите нередности и проблеми. В случай, че успеете да преминете изобщо.

Как бихме могли в качеството си на медии, да ви бъдем от помощ кмет Йорданов? - За разрешаването на нашите проблеми като модерно общество. Не е нужно да вадим класифицирана информация по модел на Уийкилиикс, информацията е на всеки ъгъл кмет Йорданов, погрижете се когато ви е удобно.

Подсказка: Имате ли ден без жалба дори и анонимни, в кутията пред Община Добрич и в същият ден администрацията Ви не се е само сезирала, открила и решила проблеми, отчетете денят на същата тази Ваша администрация за загубен. Липсата на ефективност показва управленска немощ. Младостта е прекрасно нещо, но не е оправдание за безотговорно отношение, особено след като сте приели да водите хорото. Изчакахме достатъчно, да се запознаете и навлезете в служебните си обязаности към обществото ни. В очакване сме на разрешаването на проблемите ни. Следва продължение.
Стоян Стоянов
Dobruja Media Group
  • Site Comments | Коментари
  • Facebook Comments | Коментари
Item Reviewed: Община Добрич, вчера и днес Rating: 5 Reviewed By: Dobruja Media Group n PR